25/04/2019

Torna el jazz, el soul i el funk a La Casa Elizalde

Aquesta primavera torna el cicle de música Let’s Groove! a La Casa Elizalde. Del 3 de maig al 14 de juny comptarem amb quatre formacions que sonen a ritme de jazz, soul i funk.

El grup a cappella Beat voices serà l’encarregat d’obrir el cicle, donant veu a tots els estils i però sobretot al groove. Arranjaments i composicions basades en artistes com Daft Punk, Avicii o The Real Group i la incorporació també de temes propis.

L’autora de pop-soul Sara Terraza presentarà el seu primer treball que oferirà una barreja de temes propis i arranjaments. Sara Terraza  & The Black sheep versiona temes plens de subtileses i de riquesa musical, que juntament amb les seves composicions formaran un repertori d’una enorme sensibilitat i tessitura de ritmes negres.

La banda barcelonina amb so negre Molly Varlet, liderada per un trio de veus femení, fusiona el funk i l’àcid jazz més actual amb alguns tocs de rhythm’n’blues. Un repertori fresc de covers actuals i de temes propis que ofereixen una experiència harmònica i rítmica a parts iguals.

Tancaran el cicle Monique Makon & The soul titoo’s. Temes clàssics d’Stevie Wonder, Aretha Franklin o Nina Simone, i actuals d’Amy Winehouse adquireixen una nova dimensió. Un xou ple d’emocions que contagia entusiasme, la vitalitat i les ganes de ballar entre el públic de totes les edats. Vine al pati de La Casa Elizalde a gaudir d’aquest concert que no et deixarà indiferent.

Aquesta primavera no et perdis un cicle carregat de bon ritme a La Casa Elizalde!

Pujar