04/06/2020

“He nascut per reivindicar”. Teatre amb Las Descabelladas

#Fembarri #FestaMajor #TeatreiDones

Lectura dramatitzada homenatge a Dolors Monserdà. Descabelladas des del sofà.

Continuem amb les propostes de la Festa Major de la Dreta de l’Eixample i la Fira Modernista de Barcelona perquè segueixis gaudint de l’ampli ventall d’activitats programades fins diumenge 7 de juny des de casa!

Divendres 5 de juny a les 20 h tens la oportunitat de veure en línea “He nascut per reivindicar”, una lectura teatralitzada de diferents textos emblemàtics de la Dolors Monserdà, a qui aquest any va dedicada la festa.

Aquesta iniciativa és una proposta de l’Associació Las Descabelladas, i comptarà amb la col·laboració de les actrius Carme Callol, Núria Badia i Sílvia de la Rosa. L’acompanyament musical anirà a càrrec de la jove pianista Andrea Sánchez, que interpretarà peces noucentistes.

Las Descabelladas són una associació amb una àmplia trajectòria dins l’àmbit del teatre, la salut i la dona. És un projecte d’acompanyament que treballa des de la creativitat per a dones amb diferents malalties i que utilitza el joc teatral i les eines artístiques per anar més enllà del drama a través de l’humor, la complicitat i la visió poètica i amorosa davant aquestes situacions de malaltia.

Ho trobaràs als canals de @coreixample en l’horari que figura al programa, i l’activitat quedarà enregistrada perquè la puguis veure en qualsevol moment.

No deixis que el coronavirus, el confinament i les restriccions apaguin l’ambient festiu. Celebrem-ho! És Festa Major!

Associació Las Descabelladas

Las Descabelladas

Las Descabelladas

Las Descabelladas

Coreixample

Consulta el programa

 

Pujar