07/12/2017

Els Improbables tornen un anys més amb dos espectacles de llenguatge performàtic

En aquesta nova edició d’Improbables continuem apostant per la creació escènica contemporània. Enguany presentem dos espectacles que beuen del llenguatge performàtic, creats per artistes locals de gran talent. A més a més, us proposem un nou format de trobada entre espectadors i artistes que us sorprendrà i enriquirà l’experiència viscuda amb l’espectacle, amb unes regles del joc diferent als habituals col·loquis postfunció. Una proposta conduïda per Agost Produccions.

Hasta agotar existencias (Ensayando para que la muerte de mi madre no me pille desprevenida) de Verónica Navas

L’artista Verónica Navas reflexiona a Hasta agotar existencias sobre les relacions mare i filla, la construcció d’ella mateixa com a dona, l’herència social i de gènere, els clixés i els anhels, la incorrecció política i també l’oportuna (falta de) precisió de la llengua per definir l’entorn i els nostres sentiments.

Verónica Navas és una creadora i intèrpret que es nodreix del cinema, les arts escèniques i el còmic. El seu solo Hasta Agotar Existencias, s’ha pogut veure al Festival Grec, a Noves Escenes a La Pedrera i al Festival Terrassa Noves Tendències (TNT), amb molt bona acollida de crítica i públic. L’obra es realitzarà el dimarts 12 de desembre, acompanyada d’un col·loqui posterior a la funció, i el dimecres 13 de desembre a les 20h.

Molar de Quim Bigas

Quim Bigas ens parla a Molar sobre la felicitat i sobre la seva personificació, sobre aquelles imatges estereotipades que relacionem directament amb estats d’eufòria i de benestar. Veniu preparats per deixar-vos sorprendre i per moure-us amb aquesta experiència performàtica.

Quim Bigas és un creador i intèrpret que desenvolupa la seva activitat professional entre Copenhaguen, Estocolm i Barcelona. El seu solo Molar, aclamat per crítica i públic, ha estat present en festivals com ara Sismògraf, Trayectos, Fira Tàrrega o al Festival Terrassa Noves Tendències  (TNT). L’obra es realitzarà el dijous 14 de desembre, acompanyada d’un col·loqui posterior a la funció, i el divendres 15 de desembre a les 20h.

Que no us ho expliquin, us esperem per viure aquesta nova edició d’ Improbables plegats!

Pujar