Ona 8 de març: activitats a La Casa Elizalde

La programació cultural del mes de març de La Casa Elizalde gira al voltant de les dones creadores, treballadores i artistes. A continuació us en deixem el resum pels pròxims dies:

 

EXPOSICIONS:

Fina Miralles. Paraules Fèrtils 1972-2017
Del 8 al 31 de març de 2021
Una invitació a posar llum en la veu, l’escriptura i els treballs més íntims i menys coneguts de Fina Miralles realitzats a partir de 1984, de retorn del viatge a Amèrica del Sud que va marcar un abans i un després en el seu itinerari vital i creatiu.

 

 

CINEMA DOCUMENTAL I D’AUTOR:

Inauguració del cicle Mirades ‘Un lloc on trobar-nos’
Dimatrs 9 de març a les 19 h
Cicle dedicat a les relacions que s’estableixen entre dones de diferents generacions, sobre com les absències i les presències en els rols de mares, filles o àvies ens condicionen a l’hora de construir-nos i créixer com a dones lliures i independents.

 

ARTS ESCÈNIQUES:

El silenci dels telers
Dijous 11 de març a les 20 h
La
Pilar i la Carme donen veu a les “petites històries” de les diferents generacions de dones que van ser el motor de la vida a les colònies tèxtils que van florir, a finals del segle XIX, a les ribes dels nostres rius.

 

 

 

MÚSIQUES EN FEMENÍ:

Paula Peso
Divendres 12 de març a les 20 h
Després de gravar el seu primer EP l’any 2017 dins del projecte Cabal Musical, el passat 2020 va publicar el seu primer disc Teach You Right. Un treball fresc i dinàmic que beu del funk, el soul i la música urbana amb un
groove molt personal.

 

 

*Totes les activitats són gratuïtes amb reserva prèvia.