03/06/2020

Reportatges, concerts i visites virtuals per la Festa Major

#Fembarri #FestaMajor #Activitatsvirtuals

Seguim amb les activitats d’aquesta primera Festa Major virtual i Fira Modernista de Barcelona!

Aquest divendres 5 de juny no et pots perdre el reportatge “Llocs curiosos de Barcelona que has visitat sense saber-ho”, que ofereix la Biblioteca Pública Arús a les 12 h i on trobaràs, entre d’altres, la mateixa Biblioteca Arús, fundada el 1895 gràcies a Rossend Arús, i situada a la mateixa casa on vivia aquest filantrop i lliure pensador del segle XIX.

I també el mateix dia 5 a les 21 h podràs seguir una visita virtual a la Casa de Madrid de Barcelona, aquest esplèndid palauet al cor de l’Eixample i un dels molts exemples del simbòlic modernisme català, un art que s’aprecia en els detalls florals de la part central de la façana. A continuació, Joan Celma, director de la Coral de la Casa de Madrid presentarà l’actuació de l’Orquestra Laud’Ars, sota la direcció de Manuel Gómez Llorente.

Podràs veure els vídeos de totes aquestes activitats, gravats durant el confinament, a través dels canals de CorEixample. No te’ls voldràs perdre!

www.media-edg.barcelona.cat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sala d’exposicions de la Biblioteca Pública Arús, al Passeig de Sant Joan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menjador de la Casa de Madrid de Barcelona, al carrer Ausiàs March.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Orquestra Laud’Ars. L’orquestra, de Sant Joan Despí (Barcelona), està formada per una vintena de músics i participa en concerts i festivals dins i fora de Catalunya.

Imatge de portada: Sala de lectura de la Biblioteca Pública Arús.

Pujar