12/05/2020

Setmana d’Arquitectura, coneix la Casa de les Punxes!

#Fembarri #Arquitectura #Eixample

Casa de les Punxes presenta La #QuinzenaDeLaCeràmica i Els secrets de la Casa de les Punxes.

Coneixes la Casa de les Punxes? Dins el marc de la Setmana d’Arquitectura 2020 (del 7 al 17 de maig), que aquesta edició s’adapta al format virtual i et convida a endinsar-te en el món de l’arquitectura sense haver de sortir de casa, la Casa de les Punxes s’uneix al gran ventall d’iniciatives que s’estan oferint i presenta dues propostes que t’aproparan a aquest edifici emblemàtic del nostre barri.

Per una banda, i fins al 15 de maig, t’ofereix la #QuinzenaDeLaCeràmica, una proposta per donar a conèixer el treball dels artesans creat en aquest edifici modernista de Josep Puig i Cadafalch. Durant aquests dies podràs descobrir la simbologia d’alguns detalls de la ceràmica de la casa, el seu procés de restauració i moltes coses més.

I de l’altra, et conviden a descobrir Els secrets de la Casa amb una sèrie de vídeos on els guies de la Casa de les Punxes t’expliquen diverses curiositats d’aquesta meravella del modernisme. Vídeos de curt format i dirigits a tots els públics per passar-ho bé i aprendre des de casa. Gaudeix de la visita!

@casadelespunxes

www.casadelespunxes.com

 

Pujar