S’inaugura l’exposició ‘Canvi d’aires’ de Nyamnyam

El proper dimarts 5 de novembre a les 19h s’inaugura l’exposició ‘Canvi d’aires‘ del col·lectiu nyamnyam. El projecte va ser el guanyador de la 6a Convocatòria de les Arts Visuals de La Casa Elizalde 

El descobriment fortuït de l’existència d’Air Pur, una pel·lícula de René Clair de 1939, inacabada a causa de la guerra, dispara una sèrie d’especulacions i investigacions que marquen l’inici d’aquest projecte. “Canvi d’aires es formalitza en una pel·lícula en la què paisatge, territori, memòria, criança, naturalesa o futur teixeixen un recorregut vital per diferents geografies. En retroalimentació amb aquesta pel·lícula, es construeix un espai relaxat i canviant, un making of en temps real, on a partir de l’acció d’obrir les vitrines, s’activen els materials mutants que hi aniran habitant; així es generen diverses trobades amb el propòsit de seguir imaginant un avenir comú entre humans i no-humans que interactuen com a intensitats.

Nyamnyam és un col·lectiu format per Ariadna Rodríguez i Iñaki Álvarez que té com a objectiu promoure la creativitat, la reflexió, l’intercanvi de coneixement i la cultura mitjançant estratègies de participació i interacció.

L’exposició es podrà visitar fins al 20 de desembre i comptarà amb un seguit d’activitats relacionades. Us hi esperem!