13/09/2019

Tornen els diumenges familiars a La Casa Elizalde

El proper diumenge 29 de setembre, arrenca una nova temporada d’espectacles per a tota la família al pati de La Casa Elizalde! Us convidem a grans i petits a gaudir de 9 espectacles de circ, titelles, clown, animació, teatre i molt més els diumenges d’aquesta tardor. A continuació us en destaquem uns quants:

Començarem amb Sobre rodes d’Yldor Llach. La música comença. Les rodes de la bicicleta s’eleven del terra cap al cel. Amb elles totes les mirades, petites i grans, de tots els colors, que compartiran durant una estona la il·lusió d’un món al revés, la rialla i la tensió, la màgia del circ.

El Ratolí Pérez, l’habitant d’un formatge gegant que haurà de combatre les entremaliadures de la Càries, un monstre pelut que vol fer malbé les dents de nens i nenes. Pérez necessita aquestes dents caigudes per poder fer la feina més important del món dels ratolins: aconseguir que la lluna brilli cada nit. Espectacle dotat amb mesures d’accessibilitat per a infants amb discapacitat auditiva i/o visual.

Les 2princesesbarbudes tornen a La Casa Elizalde amb La bona vidaSom 8.000 anys abans de Crist. Una petita comunitat es resisteix al progrés del neolític i defensa la bona vida del paleolític. Les 2princesesbarbudes es posen dins la pell dels primers humans per explicar-nos la seva vida i costums. Un concert per a tota la família amb cançons pop plenes d’humor, tocades amb instruments petits i de joguina. Us quedareu de pedra!

Inspira teatre ens presenta  un pallasso tendre i tranquil que vol jugar, fent cada espectacle únic i diferent a El cel de la JojóLa tendresa i la calidesa del personatge farà que hi connecteu ràpidament mentre us acompanya a endinsar-vos en el seu món. Fané Solamente no es pot explicar, s’ha de viure, i sobretot, s’ha de riure!

Us convidem a passar els diumenges de la manera més divertida i en família al pati de La Casa Elizalde.

Consulta tota la programació.

Pujar