Zoom-in. La nova modalitat de tallers

#ElizaldeTallers #ZoomIn #TallersOnline #laculturanotélímits

Els reptes constants que ens planteja la nova normalitat han fet que tot el nostre entorn s’adapti a les necessitats de cada moment.

Per aquest motiu, a La Casa Elizalde volem trencar amb totes les barreres per poder arribar a totes les nostres usuàries amb les múltiples realitats que vivim ara mateix. La cultura no té límits i per això us presentem les novetats dels tallers culturals d’aquest hivern en tres formats diferents.

En aquesta entrada us volem presentar la nova modalitat de tallers exclusivament online: 3 propostes pels que preferiu gaudir de l’essencia de La Casa Elizalde #desdecasa:

 

Per una banda, en Raül Garrigasait, escriptor, traductor i president de la Casa dels Clàssics, impartirà el taller ‘Mites clàssics per a temps contemporanis’. Un curs que ens mostrarà les connexions que existeixen entre alguns dels mites més importants que podem trobar a la literatura de tots els temps i alguns aspectes de la societat actual, com la necessitat de tornar a casa, les revoltes o els misteris de l’existència.

Una altra de les propostes que tindrem és un taller sobre sexualitat femenina impartit per l’Elena Crespi, psicòloga, sexòloga i terapeuta de parella. En el curs ‘Sexualitats i afectivitats feministes: la revolució pendent’ trencarem amb alguns dels tabús sobre sexe que han estat imposats al llarg de la història i debatrem sobre psicologia, sexualitat i el concepte de parella.

I per aquelles persones que els hi agrada la interpretació teatral, us presentem el taller: ‘Emocions en primer pla: interpretació davant la càmera’, un curs destinat a treballar les emocions davant de la càmera de la mà de l’actriu Marta Pérez, una de les integrants de la companyia T de Teatre.